Телеведуча Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками враженнями від проєкту "Льодовиковий період", в якому бере участь в парі з Романом Костомаровим.

Читайте Знай в Google News!

Регіна зізналася, що почала вже забувати відчуття трепету, хвилювання та адреналіну, які з'являються під час підготовки до важливої ​​події, коли є лишень один шанс показати, чого навчилася людина.

"Давно вже так не нервувала, що вночі за ніч прокидаєшся кілька разів, і при цьому смикається око. Безумовно, я хвилююся перед своїм кожним виходом на сцену чи в кадр, але там я у своїй стихії, а на льоду кожен раз ніби здійснюю подвиг", - відверто зізналась 30-річна зірка.

Тодоренко додала, що стояти на ковзанах в парі зовсім не просто - потрібно синхронізуватися, кататися в такт і дихати в ритм. Все це потрібно для того, щоб досягти злагодженості у виконанні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала свого маленького вундеркінда

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко поділилася захопливим відео з тренування на льоду

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко показала миле фото у соцмережі