Ірина Білик поділилася новою пікантною фотографією зі своїми шанувальники. Світлину, на яких відразу три Ірини, співачка виклала у соціальну мережу “Інстаграм” на радість підписників, які надзвичайно гаряче відреагували на таку ніжну фотопровокацію.

Читайте Знай в Google News!

На чорно-білій світлині чітко можна побачити лише одну Ірину. Жінка оголена і закутана у прозору легку тканину, яка огортає її тіло великою кількістю складок. На жінці мінімум макіяжу і пряме волосся. Погляд надзвичайно серйозний, проникливий, немов дивиться прямісінько всередину. Поруч із чіткою Іриною можна побачити дві тіні-Ірини, вони повністю повторюють образ і позу зірки. Таке розтроєння додає світлині глибини і певної ніжної динаміки.

Співачка підписала це фото так: “Три “Я” в мені/І як з цим бути?/Ти обирай - /Я відповідальна за тебе!”.

Літо було напруженим для співачки: її нагороджував орденом Володимир Зеленський, вона співала на День Незалежності на Софійській площі, відпочивала у Туреччині та давала безліч інтерв'ю.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.