Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але в цей раз показав незвичайне фото, на якому позує без Даші, а в підписі до нього розповів про те, як зустріти удачу.

Читайте Знай в Google News!

"Для багатьох те, що вони називають удачею – це чистий збіг, випадковість. Подія, що сталася крім їх волі. Це не так. Той, хто дивиться, той і бачить. Удачею може скористатися лише та людина, хто готовий її прийняти, розпізнати, розгледіти і використовувати «за призначенням». Удача - це помічена вчасно ситуація, випадок, який ти не упустив, тому що був до нього внутрішньо готовий. Помічена вакансія, зустріч на вулиці з потрібною людиною, дівчина, яку помітив серед інших і познайомився, поступив вчитися або дзвінок "вчасно". Свою удачу бачать ті, хто до неї вже був внутрішньо готовий. Хто дозрів її зустріти, а зустрівши моментально почав діяти. Здорово, коли розумієш, чого хочеш, внутрішньо готовий до дій, тільки тоді Удача вас точно "не обійде стороною"! Готуйтеся до зустрічі заздалегідь. Ви ж не переодягаєтеся в фоє театру, змінюючи шорти і майку на смокінг? Ви це робите заздалегідь. Так само і з удачею", - написав Микита в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.