Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і кумедними відео в своєму Instagram.

А нещодавно артист показав у соцмережі фото з пляжу, на якому він сидить на лежаку і передивляється останні новини у своєму смартфоні. Пост про це з’явився на сторінці в Instagram російського поп-короля.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Кіркоров написав, що вже краще довіряти календарю цивілізації майя, аніж засобам масової інформації. На фото Філіп сидить у білій кепці на тлі єгипетських пірамід, лежаків і моря. На артисту біла з кольоровим малюнком футболка і шорти, а на голові модняві дреди і відрощена борода в тон.

"Читаю ЗМІ і диву даюся. Останнім часом вважаю за краще довіряти календарю майя, ніж новинам...📰🗑🗞", - написав Кіркоров.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кіркоров однією фразою розбив вщент всі старання російської преси. Фанати тут же кинулися активно обговорювати публікацію, приєднуючись до критики російських ЗМІ.

"Ахах, да уж, майа всё понадежнее будет😁👌зы: ваше ЧЮ, как всегда, на высоте👍", "А Вы и не читайте. Просто наслаждайтесь жизнью ✨", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.