Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим проектом, яким інтригував досить довгий час - Володимир став ведучим шоу "Мам, я делаю бизнес", перший випуск якого выйшов 9 вересня.

Так, артист подорожував по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни. У четвертому випуску виконавець розповів про креативних хлопців зі свого рідного Харкова - Марка, який створив перше в Україні кафе з єнотами, Сергия, який придумав робота, з яким можна грати в настільні теніс і Олександра, який розповів, як відкрити прибуткову "точку" з шаурмою.

у цій серії я продовжую тусити в Харкові і досліджувати місцеві стартапи. У цій серії я Познайомлюся з власником першого в Україні кафе з єнотами, пограю з роботом в теніс і дізнаюся як відкрити точку з шаурмою. Просто для різноманітності. Моє шоу-що хочу, те й роблю)) Загалом, дивіться і коментуйте! Я сильно радію всім вашим коментам. По ходу, не дарма ми все це затіяли знімати. Як відкрити заклад з тваринами, якщо ти і сам той ще зооактивіст. Як самому зібрати технологічний девайс з відра і підручних засобів, і не розчаруватися в житті. Чому кікстартер-це не завжди добре. І нарешті, питання, яке хвилює мільйони - як відкрити прибуткову точку з шаурмою. А також секрети і підводні камені бізнесу з кальянами, що ховається за бізнесом з «фотосесіями» і як вижити підприємцю-початківцю під час локдауну. Все це-в новій серії! Налітай!

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.