Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня вирішила поділитися з шанувальниками одкровеннями про першу поїздку до Карпат такою ранньою осінню.

Читайте Знай в Google News!

Огнєвіч в своєму Instagram вирішила відчути всю велич природної стихії і набратися сил у Карпатах. Вона запропонувала своїм шанувальникам пригадати книгу Уласа Самчука "Гори говорити" і поманила українців у справжнє місце сили - Карпати.

"Перший раз їду в Карпати такою ранньою осінню! Хочу відчути всю велич природної стихії і набратися сил 🏔Згадую книгу Уласа Самчука "Гори говорити" і те, як соковито описаний гуцульський побут, традиції і сама психологія наших предків. Пост пишу в дорозі і постійно відволікаюся 😊 на красу навколо, вже почалися ці волохаті, гостроносі верхівки смерек 🌲 🍁 і багряні коридори з гілок над дорогою. Тут явно постарався прекрасний художник! 👩‍🎨♥️", - пише Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фолловери у коментарях порадиди артистці прочитати у Карпатах ще одну атмосферну книгу Тараса Прохасько "Непрості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Злата Огнєвіч розмріялася в прозорій сукні, дещо крім великого і білого.

Як повідомляв Знай. ua, Злата Огнєвіч раптово почала знімати з себе одяг посеред вулиці.

Також Знай. ua писав, що Злата Огнєвіч несподівано перейнялася проблемами українців.