Весь світ шоу-бізнесу гуде про низький вчинок стриптизера Сергія Глушка (Тарзана), який зрадив свою люблячу і талановиту дружині Наташу Корольову. Але чи збирається Наташа сумувати і впадати в депресію? Це навряд чи, адже" Русалка " Королева в свої 47 дасть фору будь-яким Настям Шульженко. Молоде личко, соковиті форми, розкішне волосся і веселий характер — всього цього Наташі не позичати.

На одному з фан-акаунтів Корольової з'явилося відео-вирізка з шоу "Максим, Максим" пародиста і чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна. На ньому Наташа Корольова в зухвалому тигровому ультра-міні мчить на машині разом з Максимом, і на весь голос співає пісню Вєрки Сердючки "Все будет хорошо".

При цьому вона балується, інтимно нахиляючись до Галкіна, який за кермом. А той чинить опір, але явно жартуючи і для виду. Ех, Тарзан-Тарзан, дивився б ти в обидва, кого упускаєш... а то ж Галкін - він і молодший, і симпатичніший.. Фанати вже свій розвиток подій придумали. І нічого, що відео датується 2016-м роком. Спекотну Наташку і сьогодні відбити можуть. І знадобиться Тарзану потім вся пластика танцюриста, щоб дотягнутися до ліктів, які він буде потім кусати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній королевою Миколаїв показав, як виглядав наш світ до карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ігор Ніколаєв здивував рухами в танці з іншим чоловіком.