Відома українська співачка і колишня учасниця гурту "Реал про" Світлана Тарабарова активно ділиться подробицями особистого і творчого життя на сторінці в Instagram і показала щоденний "мейк" сина.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, з чоловіком Олексієм Бондарем вона виховує дворічного сина Івана, а нещодавно стала мамою вдруге: 23-го вересня, Тарабарова народила дівчинку.

31 жовтня, на Хеллоуїн співачка опублікувала чарівне фото свого старшого сина і таким чином привітала своїх шанувальників зі святом. На фото малюк весь вимазався вечерею, а Тарабарова зазначила, що у них такий "макіяж" щовечора, а не тільки на свято, коли всі вбираються.

"Не знаю чому всі нафарбувались - у нас такі "мейки" шкірного вечора 😂👌🏻 Happy Halloween", - написала вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото сина Тарабарової і написали безліч компліментів. Крім того відзначили, що це прекрасно і головне, щоб дитині було смачно.

" при чому хочеш ти того чи ні! Але це так чудово) дитина – дитина", "Головне, що смачно", "Це ще скромно 😁", "Гарнюний", "Ахах як же це смішно і страшно", "Дивлюсь на фото Іванка , одразу згадала пісню", "Миленький. У нас таке не тільки ввечері особливо якщо щось шоколадне)", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заміжня молода матуся Тарабарова сказала " Так " вдруге.

Як повідомляв Знай. ua, Тарабарова покаже вагітність і народження в ефірі.

Також Знай. ua писав, що Світлана Тарабарова показала світу новонароджену донечку.