Популярна російська співачка Кеті Топурія обрадувала шанувальників "цікавим" становищем. Виявилося, що Кеті вдруге стане мамою, артистка підтвердила вагітність в новому кліпі гурту "A'studio" на пісню "Се ля ві", де показала кругленький животик.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "A'studio Official".

"Так співпало, що останнім часом в соцмережах часто обговорюють, чи в положенні я. Я не коментувала це. Мені хотілося, щоб про цю важливу новину дізналися, подивившись наше нове красиве відео. Коли я була в очікуванні своєї доньки Олівії, ми зняли кліп "Вот она, любовь", який залишився для мене приємною відеопам'яттю. І я рада, що в кліпі "Се ля ві" знову закарбувалося мій трепетний і щасливий стан. Все вийшло дуже гармонійно", - розповіла Кеті одному з російських видань.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Чутки про вагітність артистки з'явилися в мережі кілька тижнів тому. Сама Топурія не коментувала інформацію, а на публіці ретельно приховувала своє цікаве положення під вільними нарядами.

З серпня 2019 року виконавиця зустрічається з 36-річним російським бізнесменом Левом Деньговим. Кохані познайомилися на корпоративі, де виступала зірка. Пара живе разом кілька місяців і готується до весілля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вся сім'я співачки Камалія впала жертвою важкої китайської хвороби: "Ця зараза небезпечна".

Як повідомляв Знай.uа, донька кримінального авторитета і кохана Гуфа: з яким "вантажем" Кеті Топурія зустріла свій 34 день народження.

Знай.uа писав, подружка Світлани Лободи випадково проговорилася, розкривши справжнє прізвище співачки.