Українська актриса Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". І цієї п'ятниці, 6 листопада, на телеканалі СТБ відбувся третій випуск.

І цей ефір уклав в собі як нескінченну романтику, так і розчарування. І, несподівано для себе, "холостячка" Мішина прийняла рішення попрощатися відразу з трьома чоловіками, які боролися за її серце.

Читайте Знай в Google News!

Ксенія вважала за потрібне відправити додому Артема Шепеля, який поводився вкрай неналежно, на її думку, на груповому побаченні з Шатірко. Глядачі могли помітити чергові агресивні дії, кидки стільцями. Тому він пішов прямо з побачення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Церемонія троянд також стала фінальним моментом на шоу ще для двох учасників. "Не пощастило" Сергію Кирієнко, який не отримав троянду через те, що прийшов не боротися за серце Ксенії Мішиної, а змагатися з іншими учасниками-чоловіками.

І без троянди залишився також 40-річний фотограф Костянтин Скрипачук. "Ще б Назара за собою прихопили. Просто нестерпно вже слухати його коментарі, один негатив випромінює", "Сергій пішов дуже гідно, молодець", "Про Сергія не зрозуміла трохи, дійсно конкурси були для завоювання Ксенії і він боровся, а ось Назар повинен був піти (" , — написали користувачі в коментарях під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили очі Холостячці Мішиній на учасника: "Брехун, трепло, дратує"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Холостячки" привів на шоу колишню з дитиною: що вирішить Мішина?

Знай.ua писав, учасники "Холостячки" нерадісно зустріли в будинку нового чоловіка: "Знайшовся батько Платона"