Ведуча Нового каналу розповіла про страх і як його треба приймати

Часто у своєму житті ми відмовляємося від нового і цікавого. Не йдемо вперед тільки тому, що нас блокують страхи, сумніви і невпевненість. Шкода, що наші, так звані блоки, диктують шлях. Ведуча програми "Ревізор" (Новий канал) Юлія Панкова після розлучення з чоловіком відверто почала ділиться думками щодо особистого життя і кар'єри.

Читайте Знай в Google News!

— Як же часто ми пов'язуємо себе обмежувальними переконаннями і страхами, – каже дівчина. - Мені здається, що важливо приймати будь-який досвід, говорити про свій страх, бачити його і йти в нього. Гідно по відношенню до себе та інших. Чесно і відважно. Щоб це не було, але попереду будуть нові відкриті двері, або хороший досвід. Треба йти тільки вперед!

Юлія Панкова, фото: Instagram
Юлія Панкова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Юля розповідала, що тепер вона щаслива і живе в гармонії з собою. І так, поки її серце вільне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ревізор Панкова розповіла про небезпеку ковбас для організму людини: "Не для слабких..."

Як повідомляв "Знай.ua", Хеллоуїн на носі: рецепт гарбузового пирога від ревизорки Панкової.

Знай.ua писав, Ревізор Панкова дала поради українкам про нерозділене кохання: "Повірте, після цього...". Ведуча програми Ревізор (Новий канал) Юлія Панкова нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком і тепер зізнається, що відчуває себе щасливою.