Все буває в перший раз. І навіть у тих артист, без яких ми не уявляємо собі український шоу-бізнес, одного разу теж були перші виступи на сцені. І кожен з них хвилювався, кусав за лаштунками губи, думав, А чи вартий Я уваги публіки. Так, відомі артисти розповіли журналістам, як, де і перед ким вперше виступили.

Співак Микита Ломакін заявив, що місце творчості в його житті було завжди. Всі заняття, які йому подобалися, були так чи інакше пов'язані з самовираженням його яскравої особистості. "Моїми першими професійними слухачами були глядачі Х-Фактора правда, не думаю, що тоді їм було важливо, що саме я співаю", — посміхається знаменитість, коли згадує свій перший сценічний досвід. Тягу до творчості Микита порівняв з почуттям спраги.

Нікіта Ломакін, фото: пресслужба співака
Нікіта Ломакін, фото: пресслужба співака

Аліна Гросу каже: "мій шлях в артистки можна описати просто:"з горщика на сцену". І це правда, адже перший виступ маленької співачки відбувся в три з половиною роки в ДК "Юність Буковини". Відтоді іншого життя для себе Аліна не уявляє.

Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співачка Marietta починала з того, що переспівувала рекламні ролики перед телевізором. Почувши, яка у неї талановита дочка, батьки негайно повезли її до викладачів з вокалу, а першими слухачами Маріетти була її власна сім'я. Особливо захоплювався і підтримував дідусь-їздив з починаючою співачкою на всі конкурси і в Україні, і за кордоном.

Співачка Marietta, фото: пресслужба
Співачка Marietta, фото: пресслужба

"Я з самого дитинства була дуже творчою! І я вдячна своїм батькам за те, що вони розвивали мої таланти і не відмахувалися від того, до чого мене тягнуло. Після уроків у школі я часто приходила на роботу до мами. Мене дуже любили її колеги! Могла для них і заспівати що-небудь і вірш з виразом прочитати... бути артистом-це дар і щастя, випробувавши яке хоча б раз у житті, тобі захочеться повторювати знову і знову!",- ділиться співачка Камалія, у якої також запитали, як починався її творчий шлях.

Камалія, скріншот: YouTube
Камалія, скріншот: YouTube

Словом, щоб стати знаменитим, потрібно зробити найперший, найвідповідальніший крок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу показала свою " таємну любов".

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.