Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників стильним відео, заінтригувавши дебютним кліпом і початком сольної кар'єри. Так, артистка позувала біля басейну їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку, примірявши крихітну облягаючу сукню і шкіряні ботфорти, а також блискуче бра поверх, поки на тлі грала музика, імовірно, зі свіжої пісні красуні.

Варто відзначити, що дует "Время и Стекло" розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів. Останній, прощальний концерт гурту пройшов 30 вересня у Палаці "Україна", Київ.

Фолловери не пройшли повз, засипали Надю компліментами і її зіркові друзі: Віра Брежнєва, Ірина Горова, чоловік Володимир Дантес і багато інших. "Надя, давай🔥 🔥 🔥", " вау🔥 🔥 🔥 🔥", "нарешті нормальний кальянний реп буде", "ох гаряча подружка, шо твориш", "чому мені цей маленький відос так нагадав тебе з 2010-2011? 😳 😍 ❤ ️ ", "В очікуванні чогось бомбічного😍❤️", "божечки як це красивоооооо😍😍😍❤️❤️❤️🔥".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.