Відомий у багатьох країнах гуморист і сатирик Михайло Жванецький пішов з життя в п'ятницю, 6 листопада, в російській столиці. У письменника залишилася велика сім'я і, на хвилинку, нерухомості на півмільярда рублів (6,5 млн доларів).

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки інформації Telegram-каналу "Super".

До слова, ціни вказуються в російській валюті, щоб дізнатися, скільки це в гривнях — порівнюйте в співвідношенні 1/3. 1 гривня = 2.75 рублів.

Нерухомість Жванецького, фото: Telegram-канал "Super"
Нерухомість Жванецького, фото: Telegram-канал "Super"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Повідомляється, що у Жванецького була дача на 11 км Мінського шосе — в селищі Грибово. Будинок площею 540 квадратів неможливо розглянути навіть з супутника — заважають сосни, що ростуть по всій ділянці в 3 гектари. Вартість резиденції - не менше 150 млн рублів. Там сусідами Жванецького були олігарх Андрій Мельниченко, співак Юрій Антонов, адвокат Анатолій Кучеренко і дружина політика Владислава Суркова.

Михайло Жванецький, скріншот: Youtube
Михайло Жванецький, скріншот: Youtube

Ще в 2009 році гуморист купив 6-кімнатну квартиру площею 252 кв.м. в елітному ЖК "Будинок письменників" на Старопіменовському провулку, де квадратний метр коштує близько 1 млн. Квартира покійного сатирика з мальовничим видом на центр міста знаходиться на 9 поверсі. Вартість її неабияка: близько 300 мільйонів.

Також у Жванецького ще з кінця 90-х був заміський будинок поруч з Троїцьком, в куди скромнішому селищі, ніж Елітний Грибово. Цей будинок з невеликою ділянкою в 10 соток оцінюється "всього" в 30 млн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, позашлюбний син Жванецького "відпустив" татові всі гріхи: "Був боягузливий і хотів відкупитися...".

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Ніколаєв змусив фанатів пустити сльозу по загиблому другу, якого любили мільйони: "Лети на небо...".

Знай.uа писав, "Вічна пам'ять": сторінку Данилка захлеснула хвиля скорботи, "Пішов геній".