Регіна Тодоренко – відома блогерша і телеведуча. Однак крім усього іншого, Регіна також займається і благодійністю. Зокрема, на своїй сторінці в Instagram телеведуча опублікувала історію маленької дитини, яка потребує допомоги, і оголосила терміновий марафон для збору коштів на його лікування. Термін збору коштів - 24 години, сума – 1.5 мільйона російських рублів.

Регіна опублікувала історію маленького Назарія Янушевського, якому ледь виповнилося 3 місяці. Малюк страждає від синдрому короткої кишки, і був доставлений 2 листопада в лікарню їм Пирогова в Москві. 23 листопада малюкові провели операцію, але потрібні великі гроші на його подальше лікування. "У НАЗАРІЯ МАЙЖЕ НЕМАЄ ТОНКОГО КИШЕЧНИКА! Це означає Що, отримувати поживні речовини дитина самостійно не може, потрібно система внутрішньовенного харчування до однорічного віку !", написала Регіна на своїй сторінці в Instagram.

Грошові кошти батьки малюка збирають для медикаментів і спеціального харчування малюка, яке йому буде потрібно до 1 року. Тодоренко закликала своїх шанувальників підтримати дитину грошима або хоча б лайком і поширенням запису. Також на записі Тодоренко залишила реквізити для збору грошових коштів для батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.