Анна Заворотнюк - 24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя.

Нещодавно у своєму мікроблозі дівчина показала миле фото в незвичайному ангельському образі, а в підписі до нього розповіла про свою маму.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора було прекрасне свято, день всіх Мам. Навіть не знаю чому, але я не змогла написати в наміченому пості ні слова. Хочу сказати, що в житті кожного мама це найважливіша і рідна людина. Зараз моя мама важко хвора, але ми переможемо все погане, я впевнена в цьому. Вчора чомусь було особливо боляче від того, що відбувається. Моя Мама, не тільки найпрекрасніша і найрозумніша жінка, але ще і справжній боєць і впорається з усім. Хочу, щоб вона завжди була поруч. Здоров'я вам і вашим батькам", - написала Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.