Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий поліпшив українцям настрій своєю новою пародією на брифінг мо рф.

Новий сюжет з "брифінгом міністерства відморозків" Юрій Великий розмістив на своїй сторінці в Instagram. Юрій знайшов, як підняти настрій українцям, та від початку повномасштабного вторгнення публікує на своїй сторінці у соцмережі гумористичні відео з пародіями на російських командувачів та в цілому, на ситуацію.

Юрій Великий. Фото: cкриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: cкриншот Instagram

Цього разу він насмішив українців "брифінгом" з міноборони рф, яка щоразу вигадує нові фейки щодо знищення "хаймарсів". При чому то в них установка залпового вогню знаходиться у квартирі, то ще десь. Однак, українські та західні експерти зазначають, досі жодна установка не була знищена.

Також високоточними ударами було знищено аж 8 "хаймарсів", які базувалися у каналізаційному люкові.... За весь період спецоперації нами було знищено 137 систем "хаймарс" з 20 поставлених. Юрій Великий.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також Великий пройшовся по фейках щодо потраплянь в Антонівський міст.

Вони розповсюджують інформацію, нібито у Антонівському мосту зробили дири. Не вірте цьому, ці дірки зробили наші діроробні війська. Це зроблено для того, щоб українці думали, що попали по мосту, хоча вони не попали. Зараз ці дірки заробляють дироштопні батальйони не лише рф але й днр. вів далі Великий.

У коментарях Юрія подякували за поліпшений настрій, та закидали компліментами.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв головного путінського "орденоносця" Кадирова.

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв турне Лаврова Африкою в підтримку росії

Також "Знай.ua" інформував, що Юрій Ткач із "Квартал 95" з головою поринув у дитинство і порадував українців кумедною витівкою.