Відомий український гуморист, член команди VIP Тернопіль Тарас Стадницький висміяв на своїй сторінці в соцмережі instagram путінського прихвосня Дмитра Медведєва, який напередодні осоромився, вдивляючись у закритий бінокль.

Тарас Стадницький разом з іншими гумористами активно займається волонтерством та забезпечує воїнів ЗСУ необхідними речами, зокрема автомобілями. Водночас він не забуває про своє покликання – гумор. Артист часто піднімає настрій шанувальникам з допомогою курйозних публікацій.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист вирішив подарувати чергову порцію посмішок, а водночас у черговий раз висміяти близьке оточення путіна в особі Дмитра Медведєва. Напередодні він приїхав до російських військових і з серйозним виглядом витріщався в закритий бінокль. Фото облетіло мережу і стало приводом для безлічі глузувань. Не втримався й Тарас Стадницький.

Публікація Тараса Стадницького. Фото: скрін instagram stories
Публікація Тараса Стадницького. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Гуморист зазначив, що поплічник Кремля намагався розглянути в закритому біноклі майбутнє росії.

"Дмитро Медведєв дивиться в майбутнє росії", - підписав фото Стадницький.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Стадницький з VIP Тернопіль посміявся з успіхів окупантів на війні: "Мамка з папкою куплять нову Ладу".

Також наш портал інформував, Анна Трінчер назавжди залишила нагадування про Машуковського на своєму тілі, на яке дивитиметься Волошин: "Ловлю кайф".

Крім того, наш портал інформував, Ірину Федишин ощасливили поранені бійці історіями про те, як страждають окупанти на передовій: "Їм добре перепадає".