Ресторатор, поточний партнер співачки Надії Дорофєєвої Михайло Кацурін поділився радісною новиною з анонсом нових роликів.

Він і його друг, теж тревел-блогер, популярніший, ніж він - зніматимуть їжу в Україні. Йдеться, звичайно ж, про Антона Птушкіна, якого можна знати через шоу "Орел і Решка". Зовсім недавно вони, радісні їздили в Тайланді на тук-туку, а зараз вирішили зняти хоум-відео?

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

"Режисер приїхав, починаємо знімати пор**уху", - пише Михайло Кацурін.

На знімку з'явився Антон Птушкін, у червоному кріслі, з телефоном у руках. На другому кадрі тревел-блогер уже з іншого боку кімнати, перед ним штатив і камера, він чухає бороду і, мабуть, думає над кадром.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Миша Кацурин, скріншот: Instagram Stories
Миша Кацурин, скріншот: Instagram Stories

Міша Кацурін, скріншот: Instagram Stories
Міша Кацурін, скріншот: Instagram Stories

А потім він продемонстрував жахливе рішення місцевого ОСББ у Києві, бо під загрозою зникнення наразі знаходиться ще одна пам'ятка архітектури – місток на вулиці Олеся Гончара, 60.

"Сьогодні вивезли вже мішки і, судячи з того, як їх кидали, явно везли не на реставрацію", - пише один із користувачів у коментарях.

Міша Кацурін, скріншот: Instagram Stories
Міша Кацурін, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, коханець Наді Дорофєєвої Кацурін "кидає" її, бо знайшов щось смачніше: "Є чим дивувати"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва не змогла сама перекласти "Різнокольорову" українською, допомогла Катя зі США: "Поки ви слухаєте..."

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва спантеличила мережу фото з волохатими ногами після того, як Дантес і Кацуріна з'явилися разом у Мережі