Зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна передала полум'яний "привіт" російським окупантам за допомогою воїнів ЗСУ. Відповідне відео актриса опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє багато уваги своїй сторінці в соцмережах і регулярно радує шанувальників новим контентом. Артистка ділиться як знімками з особистого життя, так і показує, як проходять її робочі будні.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Цього разу гумористка показала, який сюрприз чекає на російських окупантів від її імені. Вона скористалася можливістю передати "привіт" окупантам та воїни ЗСУ написали на снаряді повідомлення від неї. Варто зазначити, що воїни ЗСУ самостійно запустили такий "флешмоб" і будь-який охочий українець може скористатися послугою та надіслати повідомлення загарбникам на снаряді.

"Дуже смішно. Шпагат російською - це коли одна нога тут, а другу собаки доїдають. Катерино, гарного дня вам. Тримайтеся там, а ми триматимемося тут", - сказав військовослужбовець на відео.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Вчинок артистки оцінила її колега Таня Песик та інші українці.

"Це сильно", - написала Песик.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ігор Ласточкін та Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою: "Це ми ворк".