Відома українська співачка Настя Каменських вирішила дати українцям пораду, що робити, коли кажуть, що те чи інше не на часі.

На своїй сторінці в Instagram, де за зіркою спостерігає 5,5 млн шанувальників, співачка розмістила фото, на якому позує з серйозним виразом обличчя.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

У дописі Настя розповіла, що наразі багато людей перебувають у стані, коли відкладають справи до кращих часів. Однак, на її думку, не слід так робити, адже війна і так забрала у нас багато всього.

Війна забрала в нас дуже багато. Не віддавайте їй ще більше. А тому продовжуйте жити. І робіть що можете, аби допомогти зберегти життя іншим, аби підтримати один одного, бо в єдності — наша сила. Ми обов‘язково переможемо. Слава Україні написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Між іншим, вона порадила проживати кожен день усвідомлено, не зважати на те, "що скажуть інші", більше часу проводити з близькими, та, звісно, любити, та дозволяти собі емоції.

У коментарях підтримали Настю, та похвалили за правильні думки.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

"Підтримую на всі 100", "Хороші думки і гарні слова", "Зараз більшості українцям доводиться виживати, а не жити", "Запізнилася з порадами приблизно на пів року", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських після повернення прогулялась вулицями Києва та роздратувала українців.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських, поки Потапа немає поруч, влаштувала душевні посиденьки в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що Каменських знайшла з ким обійнятись в Україні, поки Потап закордоном: "Таке тепле..."