Популярна українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вирішила порвати з російською мовою та пообіцяла фанатам україномовний альбом, одну з нових хітів Надя заспівала в переддень Дня Незалежності.

Нещодавно співачка розірвала стосунки з чоловіком, співаком Володимиром Дантесом, і хоча її серце не було одиноким — зірка стала зустрічатися з Михайлом Кацуріним, пісня, яку заспівала Надя, про сльози. На сторінці Instagram співачка розмістила невелике відео.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

"На льодяній підлозі такі солодкі сльози. Крапають, крапають з вій мої ріки і нема, і нема від цього ліків",- співає зірка.

Надя Дорофєєва досі знаходилася за кордоном, проте наразі повернулася в Україну. Вона зупинилася у Львові, тому в коментарях дівчину запитують. як їй Львів.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Пісня сподобалась шанувальникам, які вже дуже хочуть почути її цілком.

"Мені вже подобається", "Гарно дуже, тільки "на крижаній підлозі", здається, було б краще. Хоча поету краще видно", "Твій голос до мурах", "Ааааа як же мені подобається", "Ще трішки і вже почуємо повністю", "Це просто неймовірний кааайф", "Як же гарно звучить наша мова", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва мріє "залишити слід" у кожному місті України після перемоги.

Як повідомляв "Знай.ua" українець розповів про скандальну поведінку Наді Дорофєєвої та її охорони.

Також "Знай.ua" інформував, Надя Дорофєєва показала, якою її бачить Кацурін зранку, після бурхливої "тусовки".