Шайа Лабаф відповів Олівії Вайлд оплесками після того, як режисерка заявила, що вона звільнила його з "Не хвилюйся, люба".

36-річний зірка "Трансформерів" та "Індіани Джонс" заявив 25 серпня, що вирішив відмовитися від майбутнього фільму, написавши в електронному листі Variety, що він був "трохи спантеличений", коли 38-річна Вайльд сказав інакше.

"Ми обидва знаємо причини мого відходу, - написав ЛаБаф режисерці. - Я пішов із вашого фільму, тому що у вас з акторами не було часу на репетиції".

Він попросив Вайльд "виправити розповідь", додавши: "Мене ніколи не звільняли, Олівія. І хоча я повністю розумію привабливість просування цієї історії через поточний соціальний ландшафт, соціальну валюту, яку вона приносить. Це неправда".

Шайе ЛаБаф, фото Reuters
Шайе ЛаБаф, фото Reuters

У недавній обкладинці Variety режисера "Booksmart" вона сказала, що звільнила ЛаБафа із проєкту, щоб "захистити" головну акторку Флоренс П'ю. Раніше його звинувачували у жорстокому поводженні, і на початку 2021 року він звернувся за медичною допомогою.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Його процес не відповідав духу, який я вимагаю від своїх постановок, - пояснила Вайльд. - У нього є процес, який у певному сенсі потребує бойової енергії, і я особисто не вірю, що це сприяє кращим виступам".

У відповідь ЛаБаф відправив журналу скріншоти передбачуваних текстових повідомлень між собою та випускником "OC", яка обрала Гаррі Стайлса на його місце, щоб оскаржити її претензії.

Після зустрічі з Вайльд, щоб обговорити його відхід 16 серпня 2020 року, колишня зірка Disney Channel нібито отримала повідомлення від випускника "Дому", в якому йшлося про те, що вона "випотрошена" через його рішення.

Зазначимо, що Олівія перебуває у романтичних стосунках із Гаррі Стайлзом.

Гаррі Стайлс та Олівія Вайлд, фото з соцмереж
Гаррі Стайлс та Олівія Вайлд, фото з соцмереж

Нагадаємо, що 28-річний Гаррі Стайлз вивів у світ 38-річну наречену Олівію після суду: різниця у віці майже непомітна.