Настя Каменських якось натякала, що нікого не хоче бачити довкола, окрім, звичайно ж, Олексія Потапенка, який повернувся до України після тривалого перебування за кордоном.

Все це є в Instagram, проте ця соціальна мережа – не єдине місце, якому варто приділити увагу. Адже Настя Каменських також викладає багато роликів у TikTok. І саме там з'явився досить цікавий ролик, який стосується її вибору.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Справа в тому, що Настя Каменських після повернення в Україну разом із Потапом – жодного разу не показувала ні у відео, ні на фотографіях, що вона разом із чоловіком. А тепер вона навіть подумала, за кого могла б вийти заміж.

Вона злегка висунула язик із рота, повівши їм по губах. Перед нею впав вибір - чи Джерард Батлер, чи Нік Джонас. Вона обрала першого чоловіка. Цей варіант залишився незмінним, а от у противники йому попався Генрі Кавіл... і тут Настя Каменських нічого не змогла відповісти. Вона замислилась, підвела бровами і махнула рукою.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Потап не дав дозняти?", "Вже повернулася?", "Не сподобалося Потапу", "Го дружити?" , - пишуть користувачі у коментарях.

@nkofficial

Обираю 👨🏻‍🦲

♬ Let's Get It On - Marvin Gaye

Нагадаємо, Потап побував у гостях у воїнів ЗСУ і захопився їх мужністю : "Наші козаки"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських зробила те, на що війна геть-чисто відбила бажання - Потап тут ні до чого : "На заздрість ворогам"

Знай . _