Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров вирішив опанувати конг-фу та показав перші успіхи. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров приділяє чимало часу соцмережам, адже має величезну армію шанувальників, котрі хочуть бути в курсі всіх подій його особистого та творчого життя. Артист дає їм це, постійно радуючи яскравими кадрами.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Артем Пивоваров зміг здивувати шанувальників як ніколи раніше. На новому відео він показав, як опановує бойове мистецтво, схоже на конг-фу. Артист тренується на саморобному тренажері, що нагадує той, який використовується в техніці Він Чун.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Одного разу від удару від манекена відвалилася частина, що дуже вразило шанувальників, власне, як і незвичайне захоплення артиста загалом.

"Ось я розумію, якщо людина сильна, то вона сильна у всьому", "Тигр", "Сильна не тільки духом, а й фізично", "Сильно", - захопилися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров та Alyona Alyona випустили пісню на вірш Куліша: про самотність та спокій у серцях українців.

Також наш портал інформував, Тарас Тополя з "Антитіл" подбав про сирот, чиї батьки загинули в бою за свободу України: "Частина допомоги вже надійшла".

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин зачарувала іспанців красою у сукні кольору морської хвилі та похвалилася великим успіхом: "Щаслива".