Артем Пивоваров розповів, що родину з окупації вдалося визволити, допомогли хлопці з Kraken.

У сторіс інстаграм відомий співак Артем Пивоваров розповів, що маму та рідних вдалося визволити під час контратаки ЗСУ.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

"Хочу подякувати Kraken, хлопцям з Харкова, з якими ми підтримували зв'язок та допомогали їм фінансово та матеріально. І ми були на зв'язку, і вони говорили мені "так, ми вже в Куп'янську, ще трохи, почекай". І я кожного дня не спавши, чекав, чекав офіційну новину", - розповідає артист.

Також він розповів, що чекав нових відео, та нарешті його родина у безпеці.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/
Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Артем також розповів про свої пісні з зірками, та розповів наскільки важливо співати зараз колаборації. Пісня, які створює Артем, подобаються шанувальникам, за сторінкою музиканта слідкує 826 тисяч осіб.

У шанувальників найбільшою популярністю користується пісня, яку написав Тарас Григорович Шевчнко, "Думи". Виконав Артем її спільно з Дашею Дорофєєвою. У нещодавніх відео Артем запропонував караоке заспівати разом з ним. Вийшло доволі потужно.

На запитання, як ріні пережили окупацію Артем не захотів відповідати, наголосивши, що основне це те, що вони живі і в безпеці.

Нагадаємо, ми писали, що Артем Пивоваров вирішив опанувати кунг-фу і похвалився першими успіхами: "Тигр".

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Дьомін та Артем Пивоваров зважилися на сміливий експеримент: "Оце так підпал".

Також "Знай.ua" інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" подбав про сирот, чиї батьки загинули в бою за свободу України: "Частина допомоги вже надійшла".