Епатажна шаленка, співачка Оля Полякова вирішила українізувати свій репертуар, і почала перекладати найбільш популярні пісні на солов'їну.

"Королева Ночі" і декілька інших хітів Полякової буде лунати українською. Такий висновок можна зробити з її останнього благодійного концерту в Києві.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Артистка виступила з невеликим концертом в одному зі столичних закладів. Вона заспівала україномовні пісні, яких стало значно більше в репертуарі співачки після повномасштабного вторгнення рф.

Оля Полякова. Фото: скриншот з відео
Оля Полякова. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Полякова заспівала нещодавню прем'єру з Артемом Пивоваровим "Тішся", "Все буде добре, Оля", "Долечка". Також зірка здивувала шанувальників перекладеним хітом "Королева ночі". Вона вперше заспівала цю пісню українською мовою, чим неабияк потішила українців, адже це чудова пісня, вайбова, та яку не хочеться втрачати через мову. Імовірно, ці пісні набудуть нової хвилі популярності.

Оля Полякова. Фото: скриншот з відео
Оля Полякова. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, після того, як почалась повномасштабна війна Оля Полякова була змушена з доньками покинути Україну, проте після пів року часу співака повернулася в Україну, а дітей залишила вчитися у Великій Британії.

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова нарвалася на щось смачненьке у Dzidzio, до рота все не влізе: "Слухайте, вона реально..."

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова показала красунь зі зброєю, але які не вбивають: "Була викладачем танців".

Також "Знай.ua" інформував, що Оля Полякова дізналася, як відома журналістка принизила Машу Єфросинину: "Як це бути дурепою?".