Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступає на концертах, збирає гроші для постраждалих та ЗСУ.

Наталка Карпа розмістила в соцмережі серію нових знімків з нещодавньої фотосесії, де вона позує з осіннім листям і на тлі милого дерев'яного будинку. Образ вона обрала дуже світлий та симпатичний.

Скріншот із Instagram, Наталка Карпа
Скріншот із Instagram, Наталка Карпа

Також співачка задумалася про те, чи вміють люди керувати своєю пам'яттю, щоб "видаляти" непотрібні спогади, моменти з голови, а залишати лише найсвітліші.

"Зі свого досвіду скажу, що пам’ять має свою автоматизацію, яку сама і програмує) і чомусь мені здається, Вищі сили тут причетні)😇 і часом вони нам дають всі випробування та нагороди!" - заявила Карпа.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Для того, щоб зберегти в пам'яті ці моменти золотої осені, хай і наповненої трагічними подіями через війну в Україні, Наталка якраз і розмістила їх у соцмережі.

"Словом, залишу ці кадри теплої осені, бо хочу, щоб моя пам’ять їх вкарбувала у моє серце💙💛", - зізналася артистка.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа зізналася, що страждала через комплекси і навіть хотіла робити пластику: "Грішила я"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа навчила українців готувати соковиті котлети по-київськи: "Все складне насправді просте"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа зізналася, що закохалася після туру Америкою, незважаючи на чоловіка військового: "З першого погляду"