Відома українська виконавиця Аліна Гросу розповіла, як почувається після операції, яку нещодавно перенесла і поскаржилася на самоту. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу досить рідко виходить на зв'язок із шанувальниками і як виявилося цьому є пояснення. Нещодавно зірка поділилася фото, де лежить під крапельницею. Вона розповіла, що переживає не найкращий період у житті, адже пережила операцію.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, через кілька днів Аліна Гросу вирішила налагоджувати зв'язок із фанатами та зняла коротеньку сторіс. Вона розповіла, що її стан уже покращився, болі вщухли, але ще не залишають її. Також вона зазначила, що її нема кому доглядати, тому вона самостійно порається на кухні.

Аліна Гросу. Фото: instagram
Аліна Гросу. Фото: instagram

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Всім привіт, я вже вдома. Почуваюся трохи краще, стою на ногах. Все ще трошки болить і нема кому мені і компот зварити, варю сама зараз. А ще згодом я думаю, що випущу нову пісню для вас, бо за цей тиждень я накидала кілька пісень, досить приємних сподіваюся. Чим мені ще було займатись, коли лежала, як маленьке полінко, - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу опинилася під крапельницею після операції: "Як я боюся".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла, який подарунок їй зробили в Іспанії, поки Потапа не було поряд: "Чекаю на нові..."

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва похвалилася своїми чарівними батьками в молодості: "Невістка тут я".