Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступає на концертах, збирає гроші для постраждалих та ЗСУ.

Наталка Карпа тепло привітала зі святом свою тітку, яку її донька Злата кумедно називає "бабця Халя". Вона зауважила, що жінка вражає своєю добротою і іноді їй важко повірити, що такі люди живуть на планеті.

Скріншот із Instagram, Наталка Карпа
Скріншот із Instagram, Наталка Карпа

"Сьогодні їй 27 (нічого страшного що переставляю цифри - на такий вік, сама винуватиця свята так почувається )тому, саме сьогодні захотілось про неї розповісти!" - повідомила Карпа.

Співачка також показала портрет молодої "бабці Халі", яка у свої роки зараз має двох дітей, чотирьох онуків та двох правнуків.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Злата недавно взяла мене за руку, підвела до фотопортрету, який зараз висить у нас в кімнаті, де ми спимо і каже: "Мам, дивись, бабця Халя!". "Так!"-, усміхнулась я) бо на портреті незвичайна красуня молоденька Галинка Янкевич, яка дивиться як ікона краси, стилю та вишуканості!", - написала Наталка.

Рідні хоч і розлетілися світом, але не забувають її щороку вітати. Більше того, вони навіть знайшли спосіб зробити сімейне фото на відстані.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа навчила українців готувати соковиті котлети по-київськи: "Все складне насправді просте"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа розповіла, як вищі сили причетні до того, що залишається в пам'яті: "Дають нам випробування та нагороди"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа зізналася, що страждала через комплекси і навіть хотіла робити пластику: "Грішила я"