Українська співачка Юлія Загорська, яка вже багато років випускає пісні під псевдонімом М'ята, є досить активною користувачкою соцмережі Instagram. Артистка регулярно розповідає шанувальникам про творче та особисте життя, за яким стежить близько 70 тисяч людей.

Українські зірки страждають від війни з росією не менше, ніж прості люди. Їм теж доводиться чути сирени, вибухи та ховатися у укриттях, деякі навіть втратили будинки чи вибухи.

Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube
Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube

М'ята знайшла чудовий укриття, який є в торгових центрах або навіть житлових будинках - підземний паркінг, відео звідти вона як раз таки показала.

Артистка зазначила, що це єдине місце, де їй спокійно під час повітряної тривоги, коли є ризик того, що окупанти випустять чергову ракету чи дрон-камікадзе по мирними українцям.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Зараз це місце нашого спокою іноді декілька разів на день. Повітряна тривога 🤬😱", - написала М'ята.

Варто зазначити, що з початку вторгнення рф лише в Києві пролунало близько 586 повітряних тривог, а небезпека тривала понад 620 годин.

Раніше ми писали про те, що М'ята розлютилася через українців, які розпускають чутки навколо "скандальних" зірок: "Обсмоктувати хто з ким розлучився"

Як повідомляв Знай.ua, М'ята презентувала новий трек у дуеті з Хасом та закликала підтримувати український продукт: "Ви просили, ми зробили"

Також портал Знай.ua писав, що М'ята поруч із Матвєєвою з "Все буде добре" заговорила про українок, здатних перевернути світ: "Знаємо ціну життя"