Відомій українській акторцi, а також зірці серіалу "Свати" Ганні Кошмал запропонували виступити в росії. Все це, незважаючи на війну, яка триває вже дев'ятий місяць.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши в stories один із листів від шанувальників.

Люди іноді мають здатність шокувати інших, і найчастіше це роблять саме росіяни. Вони ніби живуть в іншому всесвіті, і зовсім не розуміють, що і де відбувається.

Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram
Анна Кошмал. Фото: скриншот Instagram

Цього разу, наприклад, відправник повідомлення запросив українську актрису виступити на одному із російських заходів. Все це в той момент, коли російські війська нещадно продовжують убивати людей на нашій території.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Привіт, Оренбург на зв'язку. У нас тут конкурс "Студентська осінь", і ми хотіли взяти на конкурс пісню "Мій маленький оркестр", яку ти співала у серіалі. І було б славно, якби ти могла виступити на нашому конкурсі з доброти" Дуже мало, будеш в Оренбурзі з 7 по 10 листопада приблизно", - написав автор.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Ганна Кошмал була шокована подібною пропозицією, бо не розуміє, як у них вистачає ще совісті таке писати. "Вони там у якомусь паралельному світі живуть?" - обурюється дівчина.

До речі, після 24 лютого актриса повністю перейшла українською мовою, а також не спілкується ні з ким із російських колег, оскільки вони здебільшого підтримують дії путіну. Зокрема це стосується колишніх партнерів із серіалу "Свати".

"Свати", фото: Instagram
"Свати", фото: Instagram

Нагадаємо, що Ганна Кошмал зі "Сватів" розповіла, що для неї дорожче грошей і комфорту

Раніше повідомлялося, що Ганна Кошмал обрушилася хвилею гніву на колегу зі "Сватів"

Також, Ганна Кошмал із "Сватів" на 28-річчя загадала те, що не можна вимовляти вголос