Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан у новому пості торкнувся теми стосунків і насамперед заявив, що не всі історії закінчуються щасливим кінцем. Він на особистому досвіді у цьому переконався. Варто зазначити, що дизайнер розлучився із дружиною Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Чоловік назвав декілька речей, які призведуть до того, що почуття згаснуть. Перше - "Мовчати, коли погано. Мовчати, коли добре".

"Відносини - це робота, яка не припиняється ні через півроку, ні через 5 років. Робота над стосунками має стати звичкою, як почистити зуби вранці або вийти на прогулянку з собакою. Без взаємного обговорення всього хорошого і поганого складно досягти взаєморозуміння та зробити спільне життя кращим", - пояснив Андрій.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Друге - "Без кохання немає нічого, але й кохання не народиться з нічого". Тищенко зазначив, що відчуття поруч із коханими змінюється через деякий час, після букетно-цукеркового періоду, раніше його це лякало.

Третє - "Закохатися не в людину, а в її вигаданий образ".

"А на цю вудку я потрапляв не раз. Дуже легко закохатися в того, кого не знаєш. Також легко порівнювати людину з чимось неземним і тому прекрасним цим. Але кохання — воно в іншому. Кохання ховається в дуже простих речах. Любити людину потрібно з її проблемами та звичками. Таким, яким вона може бути лише поряд з тобою", - написав дизайнер.

Раніше ми писали про те, "Як перестати плакати?": Андре Тан розсекретив чоловічу таємницю, сльози самі навертаються

Як повідомляв Знай.ua, Андре Тан згадав, як збулася мрія всього життя та розкрив секрет успішності: "Українська кров"

Також портал Знай.ua писав, що Андре Тан у свій ювілей знайшов 40 причин, щоб сказати "дякую": "За традицією..."