Популярна українська телеведуча, зірка шоу "Аферисти в сітях", а також наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь продовжує тримати зв'язок зі своїми шанувальниками за допомогою Instagram.

Цього разу телеведуча показала, як можна отримати море задоволення від прогулянки засніженим лісом зі своїм домашнім улюбленцем.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістини Лебідь у мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістини Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістини Лебідь, скріншот: Instagram

"І в снігу повалялася, і кучугура носом зорала, і снігу наїлася!!! І це тільки я!!! Коротше, диво-прогулянка і смачний сніг. І доброго ранку", - пише Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Публікація Олени-Крістини Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістини Лебідь, скріншот: Instagram

У свіжій публікації можна помітити, що Олена-Крістіна Лебідь вирушила на прогулянку зі своїм песиком, французьким бульдогом Сарою. Тут їм вдалося дізнатися, що таке справжній сніг та мороз. За словами телеведучої, їй навіть вдалося трохи повалятися у снігу.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що днями ведуча трохи захворіла та боролася з температурою, тому Павло, як люблячий чоловік, вирішив подбати про неї. Розенко запитав, що купити додому, але Лебідь попросила щось несподіване – соплі, і він погодився взяти, ось це справжнє порозуміння.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь захворіла і попросила нареченого Розенка виконати дивну забаганку: "А соплі їсти? Своїх мало".

Раніше повідомлялося, Олена-Крістіна Лебідь відзначила з нареченим Розенком незвичайну річницю, але кохання тут ні до чого: "Знову в загулі".

Також, ведуча "Аферистів у мережах" Олена-Крістіна Лебідь урвала те, чого інші не хочуть.