Відома в соціальних мережах і на телебаченні українська блогерка, зірковий агент і молода дружина популярного виконавця Віктора Павлика Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною тут стежить близько 160 тисяч підписників.

Цього разу Катя вирішила показати свій звичайний день мешканця української столиці, який перед будь-якою важливою поїздкою обов'язково потрапить у пробку – такий він закон підлості.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"У пробці. Запізнюємося в студію мінімум на півгодини. Але головне - не нервувати", - пише в історії Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Катя Репяхова, яка нещодавно була зі своїм чоловіком на Івано-Франківщині, де Віктор Павлик показав справжнє ставлення до своєї дружини, продовжує жити своїм розміреним життям молодої матері.

Цього разу Катя поїхала зі своїм сином Михайлом на фотосет, і дівчина дуже рада такій можливості. Однак вона вже зібрала всі свої нерви в кулак, щоб не переживати через величезні пробки, які в Києві вже не рідкість.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Пізніше дівчина показала один кадр із нового сета, якого фанати можуть і не побачити, адже це "сімейна справа".

Нагадаємо, Світлана Лобода проїхала місцями сили у пошуках допомоги: "Просила Всевишнього...".

Раніше повідомлялося, "Привіт, матуся...": Віктор Павлік продемонстрував справжні почуття до молодої дружини Каті Репяхової.

Також, Катя Репяхова згадала, що молодість у самому розпалі - ай та пластика: "Грішна та земна...".