Популярна в соціальних мережах українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павлика Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить понад 160 тисяч підписників.

Справа в тому, що Катя трохи поскаржилася, мовляв, давно не було питань від її відданих шанувальників або навіть заздрісників. Втім, давайте почитаємо, що з цього вийшло.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Одна з шанувальниць вирішила запитати у Каті Рєпяхової про особисте, про те, як вона сприймає свій характер і що збирається в собі змінювати: "Яка риса вашого характеру вам не подобається?"

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Тепер можна побачити, що Катя Репяхова вирішила відверто та чесно відповісти на це запитання. Ось що написала дружина Віктора Павліка: "Мені дуже важко відмовляти людям, надто м'яка". Також можна зауважити, що для своєї відповіді Катя Репяхова додала архівне, а може, навіть і не архівне фото, на якому блогерка постала в зимовому спортивному костюмі в горах і стоячи на лижах.

Нагадаємо, "Може убити будь-якої секунди": молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова подає сигнали.

Раніше повідомлялося, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова нарешті дочекалася: "Завжди хоче погризти мій палець".

Також, Катя Репяхова збирала повні зали та розривала сцену ще у початковій школі, рідкісний кадр: час мрій про Віктора Павлика.