Відома українська виконавиця Наталія Могилевська презентувала нову виставу та захопила Павла Зіброва. Уривок з виступу зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська усі місяці повномасштабної війни активно підтримує воїнів ЗСУ та простих українців, а також знаходить сили та час для розвитку своєї творчості.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Так, зірка регулярно виступає у театрі з музичними спектаклями і ось нещодавно відбулася прем'єра її нової роботи "Деньки".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Так, Наталія Могилевська поділилася уривком із виступу, на якому співає на сцені у світлі одного лише ліхтаря. Українці високо оцінили виставу зірки, зокрема, від похвали не втримався Павло Зібров, який зазначив, що йому дуже сподобалося.

Дуже сильна вистава! Браво! Всі хто ще думають - купуйте скоріше квитки. Глибоко, по справжньому, про важливе, з самоіронією, те що близьке кожному. Обіймаю, Наталочко, ти велика молодець! Браво! І браво всій команді!

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська дозволила собі помріяти і злегка оголитися, коли над головою не чується свист ракет: "Хочеться..."

Також наш портал інформував, Павло Зібров нагадав про героїв, які не носять плащі та зброю, але рятують життя: "Працюють нон-стоп".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".