Українська співачка Юлія Загорська, яка вже багато років випускає пісні під псевдонімом М'ята, є досить активною користувачкою соцмережі Instagram. Артистка регулярно розповідає шанувальникам про творче та особисте життя, за яким стежить близько 70 тисяч людей.

М'ята напередодні чарівного свята - Нового року, коли бажанням властиво збуватися, вирішила звернутися до своїх колег зі світу шоу-бізнесу. Її щиро обурює те, що деякі з них дозволяють собі співати ворожою мовою під час війни.

М'ята, фото з Instagram
М'ята, фото з Instagram

"Скільки ще потрібно повітряних тривог та бомбардувань щоб ви перестали співати російською мовою на своїх концертах, зараз під час війни?!" - розлютилася артистка.

Наразі створюється нова історія України, як вона зазначила, тому державну мову треба вихваляти та просувати.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Юлія Загорська хоче, щоб українські зірки співали виключно рідною мовою, а у святкові дні російськомовний контент тим більше потрібно прибрати подалі.

"Новий Рік, і ми продовжуємо боротися за нашу Мову та Землю, і я прошу всіх не вмикати російський контент під час новорічних днів та взагалі, залиште це назавжди! З Новим Українським Роком!" - заявила М'ята.

Раніше ми писали про те, що співачка М'ята показала, де знаходить спокій під час повітряних тривог: "Кілька разів на день..."

Як повідомляв Знай.ua, М'ята поруч із Матвєєвою з "Все буде добре" заговорила про українок, здатних перевернути світ: "Знаємо ціну життя"

Також портал Знай.ua писав, що М'ята розлютилася через українців, які розпускають чутки навколо "скандальних" зірок: "Обсмоктувати хто з ким розлучився"