Відомий український виконавець, зірка шоубізу, Макс Барських, показав кадри з концерту, та поміркував про росіян, як недолугих недосусідів, яким дуже скоро прийде кінець.

Співак зазначив, що замість того, щоб святкувати новий рік, з яскравими феєрверками, недосусід запускає по мирних містах ракети. І це свідчить про їхню недолугість та найшвидший кінець.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

У той час, коли увесь цивілізований світ святкує Новий рік з яскравими прикрасами, вогнями та феєрверками, наш недосусід запускає терористичні безпілотники над мирними містами. Це свідчить лише про слабкість та їхню недолугість — жалюгідні конвульсії перед остаточним кінцем.

Також улюбленець публіки зазначив, що невдовзі прийде весна, і ворог буде подоланий. А українці як були, так і залишаються безжальними.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Але попри невдалі спроби нам зіпсувати свято, ми незламні та сильні. Адже скоро буде весна. "Буде весна" в рамках новорічного святкового концерту "Єдині. У Новий рік разом". Зі святами.

Шанувальники співака прокоментували його слова:

"Дякую за те, що рухався поруч увесь цей рік, ти гідний син своєї країни", "Кожного, кожного разу плачу, коли чую цю пісню", "Яке чарівне і зворушливе виконання! Макс, ти схожий на Ангела, який співає на небі", "Досих пір не можу цю пісню без сліз слухати", - написали в коментарях.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що імпозантний Макс Барських здивував українців "зрілою" піснею, фани не стримались: "Це нереально"

Як повідомляв "Знай.ua" гарячий Макс Барських прийде до українок перед сном, готуйте долоні.

Також "Знай.ua" інформував, Макс Барських готовий оголити душу вперше за 15 років кар'єри на сцені: "Найвідвертіший".