Популярний український співак та актор Олексій Завгородній, якого всі шанувальники знають як Позитива наважився на болісний процес заради краси. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олексій Завгородній зважився на досить болісний процес, заради краси – зробив оригінальне тату. Артисту набили на руці, трохи вище за ліктя "святий генератор". Він зазначив, що зараз цей пристрій справді став для багатьох святим.

Алексей Завгородній, фото: Instagram
Алексей Завгородній, фото: Instagram

Ця ніколи не потрібна штуковина в минулому сьогодні для мене та багатьох українців стала невід'ємною частиною життя. Інструмент для творчості, написання пісень, для зв'язку з рідними, коннекту зі світом. Я дуже сподіваюся, що настане час, коли він залишиться тільки в моїх спогадах і на руці Позитив

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Боляче було??? А що це означає??? На старості все обвисне! Перше тату чи бив раніше?", "Хтось кістками лягає, а хтось генератори малює на тілі… один "позитив"", "Мені подобається", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій "Позитив" Завгородній показав, як насправді виглядає його мати: "Тоді здавалося, що..."

Також наш портал інформував, що "колишній" Наді Дорофєєвій відгукнувся з темряви новими хітом: "Йоу, нічого страшного..."

Крім того, наш портал писав, Надя Дорофєєва відлетить із "колишнім" до Америки, залишивши Кацуріна в Україні: "Сюрприз".