Серіал "Венздей", який закохався мільйонами фанатів по всьому світу, отримав дві номінації на 80-й церемонії вручення досить престижної премії "Золотий глобус".

Усіх зацікавила історія дівчинки із сімейки Аддамс, як торік це сталося з південнокорейським хітом "Гра у кальмара".

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Дженна Ортега, головна героїня серіалу, поскаржилася, що знімальний процес був стомлюючим. Про це повідомляє видання Insider. Для цієї ролі дівчині довелося освоїти гру на віолончелі... за досить короткий термін – лише два місяці до зйомок. Протягом усього серіалу вона виконала кілька пісень, включаючи "Paint It Black" та "Don't Stop" колективів Rolling Stones та Fleetwood Mac., відповідно.

"Мені потрібно було прийти на дві години раніше, пропрацювати 12-14 годин на день, потім піти додому, включити Zoom і ще вчитися. Або я приходила до себе додому, а мій вчитель з віолончелі вже чекав мене ", - зізналася Дженна Ортега.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Таке відбувалося постійно. Якщо зйомки у вихідні не проходили, дівчині доводилося вчитися. Особливо складно було вивчити "Paint It Black".

[quote author=""]"Я не спала. Я рвала на собі волосся. Мій батько постійно казав, що я істерично плачу", - згадала вона.

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

І це не все, що їй довелося терпіти як актриса. Багато хто вже забув про коронавірус (COVID-19), однак, якщо згадати те, як він заважав жити, можна буде зрозуміти, що довелося перетерпіти молодій дівчині на зйомках.

Вона захворіла на коронавірус і саме в цьому стані проходила зйомка однієї з найпопулярніших сцен у серіалі - танець з четвертої серії.

[quote author=""]"Я почувала себе так, ніби мене збила машина, і що маленький гоблін вирвався з мого горла і дряпав стінки мого стравоходу", - додала Ортега.

Нагадаємо, повернення монстра та мама новий директор школи: чого можна очікувати від другого сезону "Венздей"

Як повідомляв "Знай.ua", Дженна Ортега розповіла про тиск після прем'єри "Венздей" на Netflix: "Це руйнує мою..."

Знай.ua писав, Дженна Ортега з "Венздей" потужно підтримала Україну: "Життя в небезпеці"