Український співак, колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес наважився поділитися історією із власного досвіду.

Відповідну публікацію він опублікував на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де часто ділиться моментами творчого та особистого життя.

"Як я почав і перестав курити... У 23 роки я вважав, що в мене надто дзвінкий і не мужній голос. Я хотів додати хрипоти. Тому почав курити. Я пам'ятаю першу сигарету. Як же я блював!" , - ділиться виконавець.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Він зізнався, що невдалий перший досвід не змусив його відступити.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції
Показати ще

"Але повертаємося до мужності, я мужик. Це просто ініціація, далі все буде добре. Так і сталося. Більше мене не рвало від цигарок. Яким же дорослим я себе почував, як мені подобався процес, досі, до речі, вважаю куріння естетично красивим. Я надивився артових фільмів, волосся у мене було на очах, дим пускав через нього. Я був дуже зухвалий" , - зізнався Дантес.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Він додав, що продовжував курити кілька років, але йому дуже заважала сморід від цигарок. Тоді він змінив цигарки на вейп.

"Вейпери - найзанудніші люди світу. Рідкісні душніли. Вічно в пару, якісь жижі, які заливають усі речі, якісь залізки. Не та естетика, загалом. Почуваєшся токсичним, хоча пахне навколо і від тебе нормально, але мінусів більше" , - вважає співак.

Шанувальники оцінили спроби Дантеса жартувати дуже позитивно.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Згодом Дантес змінив і вайп на айкос, але не почував себе вільним від шкідливої ​​звички. Тому він зовсім розпрощався з курінням, доки не зірвався у лютому 2022 року. Саме тоді вони з Надією Дорофєєвою розлучилися

"І ось, 15 лютого. Я викурював по пачці в три дні, лише два тижні. Як же мені погано. Дихалка - на мінусі, горло болить, зв'язки слабнуть, набряк носа, слиз при кашлі ... і сморід ...", - скаржиться співак.

Нагадаємо, що у Володимира Дантеса сталася романтика, коли він поїхав від Наді Дорофєєвої.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес вирішив, що без Дорофєєвої та Кацуріної краще: "Я залишаюся сам".