Популярна українська блогерка, переможниця 9 сезону "Холостяка" Даша Квіткова вже якийсь час живе сама, бо розлучилася з Микитою Добриніним.

Можна помітити, наскільки Даша розцвіла, будучи цілком вільною молодою матусею. А зараз і зовсім виявилося, що вона вже має "шанувальників", які скористалися її розривом відносин з Добриніним, щоб заявити про себе.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

— Чи можна більше мотивації від вас щодо чоловіків?

— Не розумію, яку саме мотивацію ви хочете від мене почути. Я не знаходжусь у пошуку, моє щастя та внутрішній стан не залежать від чоловіків. Єдина порада, яку я можу вам дати (просто як дівчина) – це щоб ви навчилися цінувати себе та свій час. Якщо чоловік хоче, він робить, якщо ні, то ні.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн
Показати ще

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

Як виявилося, молодій мамі подарували новенький ноутбук, хоча вона могла і сама його придбати.

"Вчора я піймала себе на дуже приємних відчуттях. Ось цей момент, коли ти сама можеш собі дозволити купити щось, але при розмові з чоловіком згадуєш, що в тебе чогось немає і він наступний день тобі це дарує", - пише Даша Квіткова в наступній Stories.

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Квіткова у відвертій білизні та леопарді показала, що впустив Добринін: "Кусає лікті"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Квіткова після розриву з Добриніним пішла у відрив і засвітила "вишеньки": "Запропонував зняти білизну"

Знай.uа писав, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасита така солодка"