Памела Андерсон зізнається, що вона була нестерпно сором'язливою і ненавиділа те, як вона виглядала, перш ніж позувати для Playboy.

"Сором'язливість була чимось таким виснажливим. Коли я була маленькою, я одягав шапку на голову і закривав обличчя, щоб тільки я могла бачити тільки це", - сказав 55-річна зірка "Рятувальників Малібу" ET Канада у новому інтерв'ю. - Я ненавиділа те, як я виглядаю, я ненавиділа все. Я була така сором'язлива і завжди думала, що всі красиві, і в мене просто не було такої впевненості в собі".

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Андерсон розповіла, що все змінилося, коли вона ризикнула і вперше почала працювати моделлю для Playboy в 1989 році.

"Я була у Ванкувері, і Playboy кілька разів підходили до мене, і я сказала "ні". Нарешті я опинилась у ситуації і подумала: "Чому б і ні? Потім я потрапила в Лос-Анджелес і була в жаху, — згадував Андерсон. — Тоді я зробила свою першу фотосесію для Playboy. . Мені дійсно здавалося, що я просто… дозволяю, замість того, щоб намагатися контролювати. Це було моє перше відчуття свободи. Потім я увійшла в кураж".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Памела Андерсон на першій обкладинці Playboy
Памела Андерсон на першій обкладинці Playboy

Зізнання було зроблено через місяць після того, як Андерсон знялася без макіяжу для цифрової обкладинки номера Women's Wear Daily від 10 лютого.

"Я дійсно почуваюся сильною просто зараз, коли все дуже видно, - сказала журналу зазвичай гламурна красуня. - Мені подобається бачити свої ластовиння. Мені подобається, коли моє волосся не укладене. Мені подобається просто дійсно свіже обличчя".

Памела Андерсон, фото Getty Images
Памела Андерсон, фото Getty Images

Нагадаємо, що Памела Андерсон вперше розповіла, як чоловік бив її, а життя здавалося пеклом: "Самотність романтичніша".

Раніше ми повідомляли, що оголена Памела Андерсон по-котячому вигнула спину і пробудила фантазію чоловіків: "Одного разу...".