Відомий український телеведучий розповів, хто винен в українському свавіллі.

В українській політиці відбувається деградація – приймаються безпрецедентні по тупості рішення.

Таку заяву зробив експерт Ігор Лесєв в програмі «Не добрий вечір!», пише Рoliteka.

На думку експерта, у дечому наші політики схожі на дітей – вони також не люблять програвати, через це на ходу міняють правила.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Однак, як зазначив телеведучий, діти виростають у дорослих людей, і замість інфантильності і примхливості набувають відповідальності, вчаться жити за єдиними правилами для всіх.

«В українській політиці відбувається зворотна деградація. Дорослі мужики і баби, які посіли хлібні місця, живуть за принципами своїх інфантильних хотілок. Вони серуть на закони, правила, регламенти і державні інституції», – сказав Лесев.

Він упевнений, що подібні вчинки робляться заради одного – політики не хочуть втрачати свої теплі грошові місця.

«Вчора парламент прийняв безпрецедентне по тупості рішення. Розширив склад Центральної виборчої комісії з 15 до 17 членів. Це ще більш дико, ніж призначення Генпрокурора без юридичної освіти», – повідомив експерт.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла закон про збільшення кількості членів Центральної виборчої комісії з 15 до 17 осіб.

Лесев переконаний, що ЦВК – інституція дуже важлива і постійна. Адже саме ця комісія визнає результати всенародного волевиявлення правомірними.

«Розширювати її склад лише тому, що Порошенко хоче проштовхнути туди більше своїх ставлеників – це вершина правового нігілізму. Це все одно, як збільшити кількість депутатського корпусу на 20 осіб. Або склад Конституційного Суду з 18 до 20 членів», – підкреслив телеведучий.

Також він нагадав, що склад ЦВК, в порушення Конституції, з 2014 року всі свої засідання проводив у нелегітимному складі.

«Давайте ще проголосуйте, щоб в країні було два президенти. Один працює по парних днях, інший – по непарних. Адже це те ж саме. У нас в країні повна жопа. Люди їдуть на заробітки в інші країни, тому що тут немає гідної оплати праці. Пенсіонери просто здихають», – обурюється Ігор Лесева.

Тому, як зазначає експерт, парламентаріям не варто дивуватися, чому в Україні розгул вуличного бандитизму. Чому у фермерів пройдисвіти в балаклавах безкарно забирають урожай. Адже політики все роблять виключно для себе, а не для людей.

«Чому у комерсанта можуть на раз-два відібрати давно налагоджений і робочий бізнес. Чому поліцейські збивають на пішохідному переході людей і тікають з місця злочину, захопивши з собою реєстратор. А все тому, що у нас верховна влада сама така ж. Живе по гопницьким принципам. І крутить закони, як повію на причинному місці», – підсумував Лесєва.

Нагадаємо, Кабмін готує чергові грошові махінації. Експерт розповів, до чого готуватися українцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ціна на газ виявиться найбільшим шоком для українців.

Також "Знай.ua" писав, що влада приготувала українцям комунальне пекло: економних громадян змусять заплатити двічі