Зустріч Путіна з Меркель: про що домовилися РФ та Німеччина?

Меркель і Путін
Меркель і Путін


Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Російської Федерації Володимир Путін обговорили Україну і Сирію в телефонній розмові. Зокрема, господар Кремля запевняв німецького канцлера у тому, що має намір сприяти врегулюванню "внутрішньоукраїнського" конфлікту, в тому числі в рамках "нормандського формату".


Дивіться: Зустріч Путіна і Меркель: чого боятися Україні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще


Смертельна "начинка" у супермаркеті


Поліція Австралії заарештувала підлітка, який зізнався в тому, що підкладав голки у полуницю. Раніше фрукти з металевими предметами викликали паніку по всій країні. Як повідомляється в правоохоронних органах, швидше за все дитина підкладав голки у фрукти заради забави.

"Ми знайшли хлопця, який зізнався в ряді витівок, у тому числі в підкладанні голок у полуницю; їм будуть займатися служби по роботі з молоддю", — розповіли в австралійської поліції.


ДТП з маршруткою: дитина ледь не загинула у напіврозваленому транспорті

Скандал в маршрутці
Скандал в маршрутці


У Приморському районі Маріуполя у маршрутного таксі відвалилося колесо під час руху. У момент аварії по тротуару йшли дві дівчинки, одна з яких в результаті цього травмувалася. В результаті дитину 2008 року народження було госпіталізовано в обласну лікарню.


Трамп планує зустріч з Кім Чен Ином

Дональд Трамп
Дональд Трамп


Президент США Дональд Трамп заявив, що він незабаром проведе зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином. Про це президент розповів американським журналістам в ході візиту в штат Північна Кароліна.

"Ми будемо (зустрічатися)", - відповів президент на питання журналіста, чи буде він незабаром зустрічатися з Кім Чен Ином.


Дивіться: Епохальний саміт: президент Трамп та Ким Чен Ин підписали підсумковий документ


Найпатріотичніше місто України оголосило бойкот Росії


Львівська обласна рада ухвалила рішення про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області. На обласній сесії 18 вересня за відповідне рішення проголосували 57 депутатів. Депутати доручили ЛОДА вжити заходів щодо створення міжвідомчої робочої групи (за участю громадськості, правоохоронних органів та районних державних адміністрацій) – з метою проведення систематичної роз'яснювальної роботи для фізичних та юридичних осіб про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.