Поліція Австралії заарештувала підлітка, який зізнався в тому, що підкладав голки у полуницю. Раніше фрукти з металевими предметами викликали паніку по всій країні.

Як повідомляється в правоохоронних органах, швидше за все дитина підкладав голки у фрукти заради забави.

"Ми знайшли хлопця, який зізнався в ряді витівок, у тому числі в підкладанні голок у полуницю; їм будуть займатися служби по роботі з молоддю", — розповіли в австралійської поліції.

Перші випадки виявлення голок у полуниці були зафіксовані в штаті Квінсленд. Потім небезпечні фрукти почали з'являтися по всій країні, а шоковані покупці почали знаходити голки в яблуках і бананах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Поки невідоме точне число постраждалих від цього інциденту, але правоохоронні органи кажуть, що випадків близько сотні.

Від скандалу постраждала економіка країни. Влада Квінсленда заявили, що деякі торговельні партнери в Росії і Британії вже заблокували імпорт полуниці з Австралії, а сусідня Нова Зеландія заявила, що має намір повністю припинити постачання фруктів з Австралії.

До того ж, деяким виробникам довелося знищити цілі партії товару. Владі Австралії довелося ввести додаткові заходи та зобов'язати всіх експортерів полуниці проводити товар через металлодетектер.

Багато австралійських політиків і користувачів соцмереж активно виступили на захист фруктової індустрії країни. Вони закликають покупців підтримати фермерів і не відмовлятися від покупки фруктів, але обов'язково розрізати їх навпіл, перш ніж вживати в їжу.

Нагадаємо, в одному з столичних супермаркетів покупці помітили в продажу желейні цукерки під назвою "Shit happens", що в перекладі з англ. означає "Лай*но трапляється".

Раніше Знай.ua повідомляв, кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зафіксувати у відомому супермаркеті столиці. В холодильнику до вареників невідомим чином потрапила муха.

Також Знай.ua писав, у суботу, 15 вересня, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік.