Президент США Дональд Трамп заявив, що він незабаром проведе зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Про це президент розповів американським журналістам в ході візиту в штат Північна Кароліна.

"Ми будемо (зустрічатися)", - відповів президент на питання журналіста, чи буде він незабаром зустрічатися з Кім Чен Ином.

Разом з тим варто відзначити, що президент США Дональд Трамп вже найближчим часом може звільнити нинішнього міністра оборони та доброго друга України Джеймса Меттіса.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Американські ЗМІ відзначаються, що замість Меттіса Трамп зібрався призначити на цю надважливу посаду людину зі свого найближчого оточення.

За інформацією видання, главу Пентагону можуть змінити в листопаді, після проміжних виборів до Конгресу. Причиною кадрових перестановок, за версією видання, можуть стати розбіжності між Трампом і Меттісом.

Крім того відомо, що суперечки між Трампом та очільником Пентагону з'явились відразу ж після дозволу на проведення військовий навчань з Південною Кореєю і питання заборони трансгендерам служити в армії США.

Крім того дров у вогонь підклала і відмова Меттіса "вбивати" президента Сирії Башара Ассада.

"Давайте вб'ємо його! Давайте вб'ємо ... цілу купу їх", - приведена цитата Трампа в розмові з главою Пентагону Джеймс Меттіс.

У свою чергу Меттіс в телефонній розмові погодився з президентом, але своєму помічникові сказав, що нічого такого вони робити не збираються.

Крім того варто відзначити, що днями зарубіжні ЗМІ оприлюднили заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс щодо розпорядження Трампа стосовно втручання Росії у вибори Президента США 2016 року.

Посадовець розповіла про те, що Дональд Трамп віддав наказ Департаменту юстиції про негайне розсекречення інформації, пов'язаної з втручанням Росії у вибори президента США, які відбулися в 2016 році.

Серед десятків документів, які президент США збирається оприлюднити - заяви на отримання ордера від ФБР на спостереження за екс-радником Трампа Картером Пейджем. Окрім того, світ побачить звіти про інтерв'ю ФБР з представником Мін'юсту Брюсом Орром.

Натяки та рукостискання: як минула зустріч Трампа та Ким Чен Ина

Нагадаємо, Трамп психонув і обклав дечим китайські товари.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп може розмістити регулярну армію на кордоні України.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп раптово вирішив пожаліти Путіна.