Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що міжнародні навчання у Німеччині розпочалися для українських десантників надзвичайно вдало.

Українські військові без єдиного пострілу захопили позиції "противника" у лісі.

Навчання ЗСУ

Рота українських десантників з 95-ї бригади (Житомир) на міжнародних навчаннях Saber Junction-2018 в Німеччині захопила польовий штаб батальйону 173-ї десантної бригади США і групу італійських спецназівців.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Джентльмени, складіть вашу зброю!" Прекрасна фраза, з якої почався сьогоднішній день на "Сейбр Джанкшн". Дев'ять годин блукання лісом. Відмінна робота, єноти! Деталі - пізніше ", - сказано в повідомленні.

У ЗСУ уточнили, що українські десантники за легендою навчань діють як "противник" (OPFOR), який "воює" з підрозділам ВLUFOR - 173-ї повітряно-десантної бригадою ВС США, десантниками з Франції, Італії та Чехії. Співвідношення BLUFOR до OPFOR - не більше 4:1.

Учасник навчань Олексій Бобовников пише в Facebook безпосередній учасник навчань Олексій Бобовников, "американські airborne і італійська спецура трішки зажурилися".

"Будь-хто зажурився б, якби спав собі спокійно, аж тут прокинувся під стволами української десантури. Ще сильніше можна зажуритися, якщо знати, що це був штаб їх батальйону. Так, з потрохами. Без єдиного пострілу. Відмінний початок активної фази. Від ВСУ з любов'ю ", - коментує військовий.

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація про те, що 20 вересня в Києві на воду був спущений ще один десантно-штурмовий катер проекту "Кентавр".

Про це стало відомо з повідомлення УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.


Як повідомляв Знай.ua, у зоні бойових дій на Донбасі протягом поточної доби путінські терористи 5 разів порушили режим тиші, застосовуючи міномети, кулемети і гранатомети.

Про це повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що українські реактивні снаряди РС-80 "Оскол" успішно пройшли черговий етап державних випробувань.