Стало відомо, хто "витягує" українську економіку

Зазначається, що досягти такого рівня вдасться завдяки експортерам, в першу чергу, аграріям. Подібне завершення поточного року передбачив експерт в області економіки Тарас Загородний. Фахівець зазначив, що незважаючи на війну, гальмуючу розвиток, в державі все досить непогано в економічному плані.

Хасан Рухані
Хасан Рухані

Іран сказав Трампу "ні"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На президента США Дональда Трампа чекає доля іракського диктатора Саддама Хусейна, якщо він не відмовиться від нинішньої політики щодо Ірану. Про це заявив президент Ірану Хасан Рухані.

Зокрема, Рухані в ефірі державного телебачення Ірану підкреслив, що Тегеран не відмовиться від ракетної програми під тиском Вашингтона. Також Рухані пригрозив Трампу долею Саддама Хусейна, якщо американський лідер продовжить нинішню політику щодо Ірану.

Імпорт авто
Імпорт авто

Імпортні авто в Україні: скільки і на яку суму їх приїхало в цьому році

У 2018 році громадяни України почали особливо активно купувати іноземні автомобілі. Причин тому є декілька. Однак тільки за липень 2018 року українці придбали на 30% більше авто в порівнянні з липнем минулого року.

Обмін валют
Обмін валют

Нацбанк готує чергові махінації з валютою

Національний банк України готує ряд змін у правила правил операцій з валютою. Таким чином політика регулятора спрямована на лібералізацію валютного ринку. Як розповів заступник голови НБУ Олег Гурій, Нацбанк дозволить громадянам купівлю валюти онлайн, але розмір її не повинен перевищувати 300 тисяч гривень, а також розширить граничний термін розрахунків за зовнішньоекономічними контрактами з 180 до 365 днів.

Поліція
Поліція

У двір депутата прилетіла граната

У суботу, 22 вересня, вночі невідомий кинув гранату на подвір'я депутата Виноградівської міської ради Закарпатської області Еліси Сідей. В результаті вибуху постраждали вхідні ворота та фасад будинку.